Välkommen!

Förvirrad, bortgjord och bara människa, redo att skriva av mej.

måndag 4 april 2011



Äntligen har jag fått mitt lilla kalas. Bakat har jag också. Äter överbliven tårta för fullt. Det gick inte åt så mycket, vilket inte är så konstigt då min gelé på frukten, på tårtan, på fatet, på bänken, hehe..inte stelnade. Det blev tårtsås. Lite äckligt. Men allt annat var gott.


Jobbade i lördags. Första gången på 6 månader. Roligt att känna sej vuxen.

Sorgligt var det att se sitt skåp med nytt namn på. Mitt skåp sedan 2002. Inte längre. Nu har jag blivit nerputtad i skåp hirarkin, och får nu snällt lägga mina tillhörigheter på en pall.

Det kommer det att ta ca tio år till innan jag kan få ett eget skåp, så kan det gå när man pluttar ut ungar stup i kvarten. Jag får väl stå mitt kast.


Nervöst var det också. Förvirrade jag började med att assistera en operation. Blev svettig och hungrig, men det gick. Värre var det när jag kom hem. Huset bombnedslag. Sigge kunde tydligen inte sova i vagnen, utan måste sova på pappan i soffan. Såklart. Där låg pappan och kunde inte göra annat, vad gör man inte för sina barn?
















En ensam biskvi till ett glutenmongo, samt tårta med sås och en grymt god morotskaka.

3 kommentarer:

  1. Ser ju hur gott ut som helst.

    HIhihi konstigt det där att huset kan se ut som ett bombnedslag när man e borta? Men vad gör man inte för sina barn....

    /Bläckfisk Hanna

    SvaraRadera
  2. Jag började själv jobba efter mammaledigheten för ett tag sedan. Fick börja med att kasta ut den som tagit över mitt kontor ;)

    Jag kan ju inte låta bli o undra om Sigge vägrade sova själv eller om pappa ville ha honom på magen hellre än att städa undan ;)

    Tårtan ser riktigt god ut iaf ;)
    Kramkram!

    SvaraRadera
  3. Nellie: Jag kan inte heller låta bli att undra samma sak. Misstänker att pappa ville mysa hellre än att plocka.
    Hanna: Mmm, kanske vi ska ta efter lite chillax av papporna?

    SvaraRadera